Meniu
Cos cumparaturi

La Roche Posay Mela B3 ser anti-pete pigmentare, 30ml 90021

RP Mela B3 ser anti-pete pigmentare x 30ml 90021
2-3 Days
La Roche Posay Mela B3 ser anti-pete pigmentare, 30ml 90021
Producător: La Roche Posay
  • Stoc: Lipsa stoc
  • Reward Points: Ropharma iti rasplateste fidelitatea. Vezi campania.
216,10 Lei
Fără TVA: 181,60 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 0.0000
Pagină actualizată la data:
2024-10-18 13:06:04

Mela B3 de la La Roche-Posay este un ser concentrat intensiv care oferă o soluție inovatoare pentru corectarea și prevenirea petelor pigmentare. Cu rezultate vizibile în doar o săptămână, acest ser este formulat pentru a combate eficient petele persistente și a uniformiza tonul pielii. Ingredientul activ patentat Melasyl™ interceptează excesul de melanină, prevenind deteriorarea pielii, în timp ce Niacinamida fortifică bariera cutanată și calmează pielea. Indiferent de cauza petelor pigmentare - foto-îmbătrânire, expunere solară, post-acnee sau cicatrici - Mela B3 este testat clinic pentru a aduce îmbunătățiri semnificative, fiind non-comedogenic și tolerat excelent chiar și de pielea sensibilă.

9.9 lei livrare Easybox
Transport gratuit peste 250 lei

Caracteristici:
● Rezultate vizibile rapid: Corectează petele pigmentare într-o săptămână.
● Potrivit pentru toate fototipurile pielii: Eficient pe toate tipurile de pete pigmentare.
● Formula avansată: Non-comedogenic și adecvat pentru pielea sensibilă.

- ajută la corectarea petelor pigmentare, chiar și a celor persistente, pe toate fototipurile pielii și pe toate tipurile de pete pigmentare, inclusiv semnele de foto-îmbătrânire, pete solare, pete post-acnee și post-cicatrici;
- formulat cu noul ingredient activ unic și brevetat ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea - MelasylTM;
- uniformizează tonul pielii, a urmelor post-acneice și reduce hiperpigmentarea;
- eficacitate optimă;
- non-comedogenic;
- toleranță foarte bună chiar și pentru pielea sensibilă.

Inovatie:
● Melasyl™: inovație în hiperpigmentare: melasyl™ patentat: cel mai inovator ingredient activ pentru a combate hiperpigmentarea ca niciodată*. Melasyl s-a dovedit a avea o eficacitate anti-pigmentare superioară față de 5 substanțe active de referință. *melasyl are un mecanism de acțiune nou și unic ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea. 
● Niacinamidă: o formă a vitaminei b3, niacinamida este o vitamină solubilă în apă. Este utilizată la scară largă în dermatocosmetice și este cunoscută pentru capacitatea sa de a calma pielea, de a întări bariera cutanată și de a corecta petele pigmentare

AQUA / WATER / EAU, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, POLYSILICONE-11, SILICA, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, 2-MERCAPTONICOTINOYL GLYCINE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM THIOSULFATE, CARNOSINE, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CI 17200 / RED 33, PARFUM / FRAGRANCE.

Ingrediente active:
Melasyl: inovatie in hiperpigmentare. 
Melasyl Patentat: cel mai inovator ingredient activ pentru a combate hiperpigmentarea ca niciodată*. Melasyl s-a dovedit a avea o eficacitate anti-pigmentare superioară față de 5 substanțe active de referință.
*Melasyl are un mecanism de acțiune nou și unic ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea.
Niacinamida: o formă a vitaminei B3, niacinamida este o vitamină solubilă în apă. Este utilizată la scară largă în dermatocosmetice și este cunoscută pentru capacitatea sa de a calma pielea, de a întări bariera cutanată și de a corecta petele pigmentare.

Aplicați 2-3 picături dimineața și/sau seara pe față, gât și decolteu. Aplicați pe pielea curată. Poate fi folosit cu/fără cremă hidratantă. 

Media recenziilor

0,00

Sunt 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Sunt 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.

Nicio întrebare nu a fost pusă pentru acest produs.

Pune o întrebare

Din aceeași categorie

De la același producător